Első forduló – Közösségi selejtezők

A 8 streamer saját közösségében online selejtezőt tart, ahol a legjobb 10 duo tovább jut a Második Fordulós Selejtezőkbe. Az első fordulóban csak a legjobb eredmény lesz figyelembe véve egy körön belül, több kör esetén az eredmények nem adódnak össze.

Amennyiben egy csapat több streamertől is tovább jutna, úgy a legjobb eredménye lesz figyelembe véve, és a többi streamernél a be nem jutott legmagasabb pontszámot elért csapat veszi át a helyét.

A selejtező paramétereit (beleértve a körrel és pályával kapcsolatos információkat) a streamerek szabják meg a szervezőkkel történő előzetes egyeztetés után, a pálya itt Erangel lesz.

Az első 15 helyezést elért csapatnak a második fordulóra ezt követően jelentkezniük kell a www.rogcsellendzs.hu oldalon. Noha csak 10 csapat jut tovább streamerenként, az esetlegesen nem jelentkező csapatok helyére kerülhet be a fennmaradó 5 csapat.

 

Második fordulós selejtezők

A bejutott 80 csapat egy három(3) körös selejtezőn mérkőzik meg online a továbbjutásért két 40 duos csoportra osztva. 40 csapat vehet majd rész a rájátszásban. A második fordulóban a három pályán elért pontszámok összege határozza meg a továbbjutókat.

A második fordulóval kapcsolatos játékon belüli részletes szabályokat itt –  a szabályzat 8-as pontjában találjátok.

A forduló pályái:
Vikendi, Miramar, Sanhok

 

Harmadik Forduló – Rájátszás

A bejutott 40 duo itt 5 körben mérkőzik meg online. A csapatokhoz tartozó streamerek élőben, az Esport Universum stúdiójában segíthetik saját csapataikat, vagy gátolhatják ellenfeleiket különböző helyszíni feladatok teljesítésével.

Ez magába foglalhatja a köridők módosítását, pontlopásokat, pályák választását, vagy kizárását és még sok előre nem látható fordulatot.

 

DÍJAZÁS

– Első helyezett csapat: ROG Strix Flare Billentyűzet
– Második helyezett csapat: ROG Strix Wireless headset
– Harmadik helyezett csapat: ROG Gladius II Wireless egér

 

RÉSZVÉTELLEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

14 éven aluliak a versenyben nem vehetnek részt.
– 18 éven aluliaknak a második fordulóra történő jelentkezéskor az alábbi formot kell kitöltve és aláírva elküldeniük.
– A jelentkezéssel a játékosok elfogadják az adatfelhasználással kapcsolatos itt leírt feltételeket.